fbpx

Ponosni smo da možemo da vas obavestimo da smo u funkciji daljeg olakšavanja integracije na naš payment gateway, interno razvili besplatan modul za WooCommerce, najpopularniju ecommerce platformu koju ima instaliranu preko milion ecommerce sajtova, što predstavlja preko 30% svetskog tržišta.

Dakle, šta je WooCommerce? WooCommerce je besplatan modul za WordPress koji vam omogućava da svoj sajt pretvorite u moćnu internet prodavnicu. Primenom integrisanih funkcionalnosti kao što su upravljanje isporukama i zalihama, izveštajima, kao i marketinškim alatima, WooComerce predstavlja idealnu platformu kako za male trgovce tako i za velike globalne prodavnice.

Ovaj WooCommerce modul u sebi uključuje većinu naprednih funkcionalnosti naše platforme, kao što su: forma za plaćanje integrisana u vašu prodavnicu, podrška za više valuta i više jezika, tokenizacija kartica i plaćanje jednim klikom. Sve navedene funkcionalnosti su potpuno usaglašene sa PCI-DSS zahtevima, jer se svi osetljivi podaci sa kartice i dalje obrađuju direktno na za to sertifikovanim serverima, dok im trgovac ni u jednom trenutku nema pristup.

I najbolje od svega, ukoliko ste naš korisnik, a istovremeno i korisnik WooCommerce platforme, možete instalirati navedeni modul potpuno besplatno.

Prednosti WooCommerce integracije:

  • Prihvatanje svih najzastupljenijih kreditnih i debitnih kartica
  • Napredno iskustvo plaćanja – kupac ostaje sve vreme na vašem sajtu
  • Podrška za više valuta (zavisi od izbora banke prihvatioca)
  • Podrška za transakcije Preautorizacije  i direktne naplate
  • Integrisane funkcionalnosti Otkazivanja i Kompletiranja autorizacije
  • Podrška za višejezične internet prodavnice

Pristup modulu je rezervisan samo za naše postojeće korisnike. Ipak, kako bi naši budući korisnici mogli bolje razumeti opcije integracije, priredili smo DEMO INSTALACIJU.

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express