WooCommerce modul za AllSecure Payment Gateway

WooCommerce modul za AllSecure Payment Gateway

Ponosni smo da možemo da vas obavestimo da smo u funkciji daljeg olakšavanja integracije na naš payment gateway, interno razvili besplatan modul za WooCommerce, najpopularniju ecommerce platformu koju ima instaliranu preko milion ecommerce sajtova, što predstavlja preko 30% svetskog tržišta.

Dakle, šta je WooCommerce? WooCommerce je besplatan modul za WordPress koji vam omogućava da svoj sajt pretvorite u moćnu internet prodavnicu. Primenom integrisanih funkcionalnosti kao što su upravljanje isporukama i zalihama, izveštajima, kao i marketinškim alatima, WooComerce predstavlja idealnu platformu kako za male trgovce tako i za velike globalne prodavnice.

Ovaj WooCommerce modul u sebi uključuje većinu naprednih funkcionalnosti naše platforme, kao što su: forma za plaćanje integrisana u vašu prodavnicu, podrška za više valuta i više jezika, tokenizacija kartica i plaćanje jednim klikom. Sve navedene funkcionalnosti su potpuno usaglašene sa PCI-DSS zahtevima, jer se svi osetljivi podaci sa kartice i dalje obrađuju direktno na za to sertifikovanim serverima, dok im trgovac ni u jednom trenutku nema pristup.

I najbolje od svega, ukoliko ste naš korisnik, a istovremeno i korisnik WooCommerce platforme, možete instalirati navedeni modul potpuno besplatno.

Prednosti WooCommerce integracije:

  • Prihvatanje svih najzastupljenijih kreditnih i debitnih kartica
  • Napredno iskustvo plaćanja – kupac ostaje sve vreme na vašem sajtu
  • Podrška za više valuta (zavisi od izbora banke prihvatioca)
  • Podrška za transakcije Preautorizacije  i direktne naplate
  • Integrisane funkcionalnosti Otkazivanja i Kompletiranja autorizacije
  • Podrška za višejezične internet prodavnice

Pristup modulu je rezervisan samo za naše postojeće korisnike. Ipak, kako bi naši budući korisnici mogli bolje razumeti opcije integracije, priredili smo DEMO INSTALACIJU.