fbpx

Impresum

Pravno Obaveštenje

business proposals

AllSecure d.o.o. sa sedištem u Beogradu, je kompanija koja je registrovana i posluje po zakonima Republike Srbije. Kompanija je upisana kod Agencije za Privredne Registre pod brojem 20042168. PIB kompanije je 103884814.

Zakonski Zastupnik:

Nemanja Nikolić, direktor

Savetodavni Odbor

Petar Ulić, Boris Vujičić, Dejan Tešić

Adresa:

AllSecure d.o.o., Terazije 43, 11000 Beograd, Srbija

e-mail: info(at)allsecure.rs

Legal notice:
AllSecure d.o.o. redovno proverava i ažurira informacije na svom internet sajtu. Međutim, uprkos tome što vodimo računa, postoji mogućnost da neki podaci nisu u svakom momentu precizni i tačni. Stoga ne možemo dati garancije niti možemo biti odgovorni za ažurnost, tačnost ili sveobuhvatnost podataka na sajtu.

Na sajtu www.allsecure.rs videćete linkove na druge internet sajtove. Za sve takve linkove važi sledeće: AllSecure d.o.o. nema uticaja na izgled niti sadržaj takvih eksternih sajtova. Stoga, AllSecure d.o.o. nema odgovornosti i direktno se ograđuje od sadržaja i izgleda navedenih sajtova. Ova naša izjava se odnosi na sve linkove ili reference koji se mogu pronaći unutar našeg sajta. 
Sadržaj i struktura našeg sajta je zaštićena. Reprodukcija informacija ili drugih sadržaja našeg sajta, konkretno korišćenje tekstova, delova tekstova, grafičkih elemenata i slično, zahteva prethodnu saglasnost AllSecure d.o.o.

Molimo Vas da obratite pažnju na našu Politiku Privatnosti.

Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom naših usluga, pozivamo vas da pošaljete svoju žalbu. Naš tim je dostupan i zadužena osoba će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku ili će vašu žalbu proslediti odgovarajućem sektoru unutar kompanije. 

Kako nas možete kontaktirati:
AllSecure d.o.o.
Terazije 43,
11000 Beograd, Srbija
Putem e-mail: podrska[at]allsecure.rs
Ponedeljak – Petak od 09:00 do 17:00.

Prigovori će biti interno obrađeni u vremenskim okvirima koji su ugovorno definisani, a u većini slučajeva kada je to moguće – i brže. Kako bi nam pomogli da što pre odgovorimo na vaše zahteve, najlepše vas molimo da u svojoj poruci:
• u naslovu poruke naznačite naziv pravnog lica u čije ime nas kontaktirate
• da što preciznije opišete okolnosti koje predstavljaju osnovu za vašu zamerku ili pitanje

Hvala Vam na saradnji

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express