fbpx

Plaćanja Pretplata

Tehnologija plaćanja prilagođena za bilo koji model ponavljajućeg poslovanja.

Krenite

Kontinuirana plaćanja pretplata

Fokusirajte se na pojednostavljenje procesa prijave korisnika i obezbedite neprekidna pretplatna plaćanja. Naša rešenja omogućavaju korisnicima jednostavnu prijavu na pretplatu i neometano uživanje u redovnom sadržaju bez ikakvih prekida. Naš sistem garantuje vrhunsko iskustvo plaćanja, pružajući vam i vašim pretplatnicima praktičnost i pouzdanost. Zaboravite na probleme s plaćanjem i fokusirajte se na pružanje izuzetnih pretplatničkih usluga koje će oduševiti korisnike i podstaknuti njihovu lojalnost

Efikasno upravljanje pretplatama

Optimizujte svoju pretplatnu uslugu uz naše inovativno rešenje za naplatu. Smanjite vreme i napor potrebne za zadržavanje korisnika i usredsredite se na svoje osnovno poslovanje. Naša napredna platforma omogućava vam jednostavno i bezbrižno upravljanje pretplatom, pružajući vam sigurnost i poverenje dok se mi brinemo o kompleksnostima procesuiranja plaćanja.

Maksimizirajte stopu autorizacije

Poboljšajte stope uspešnih autorizacija i posvetite više vremena vođenju svog poslovanja umesto brige o zadržavanju kupaca. Naša usluga je posebno dizajnirana da optimizuje proces odobrenja, obezbeđujući više stope autorizacije za vaše ponavljajuće plaćanje. Sa poboljšanim stopama uspeha, možete se fokusirati na ključne operacije sa samopouzdanjem, znajući da naše pouzdano rešenje povećava stope odobrenja i maksimizira vaš potencijalni prihod.

Neometan Striming

Osigurajte neprekidnu uslugu, čak i s isteklim podacima kartice, za besprekorno iskustvo striminga sadržaja.

Besprekorne pretplate

Osigurajte nesmetani protok plaćanja s jednostavnim i bezbrižnim pretplatama.

Dugogodišnje članarine

Bez problema pretvorite besplatna probna razdoblja u doživotna članstva.

Plati po potrebi

Jednostavno otključajte dodatne mogućnosti za besprekorno korisničko iskustvo.

Jednostavna Registracija Korisnika

Otvorite put ka jednostavnoj prijavi korisnika za vašu uslugu i smanjite troškove akvizicije. Naše besprekorno rešenje za prijavu omogućava korisnicima jednostavnu registraciju i početak uživanja u vašim ponudama bez ikakvih poteškoća. Pružite korisnički prijateljsko i optimizovano iskustvo prijave koje ne samo da će poboljšati zadovoljstvo korisnika, već i smanjiti troškove akvizicije. Iskoristite proces prijave koji će korisnici zavoleti, podstičući njihovu lojalnost i podstičući rast vašeg poslovanja.

Ponavljajuća plaćanja za svaki biznis

Bez obzira na vrstu vašeg poslovanja, nudimo sveobuhvatna rešenja za olakšanu obradu ponavljajućih plaćanja. Bilo da vodite web prodavnicu, pružate usluge na pretplatu ili imate drugi poslovni model koji zahteva ponavljajuća plaćanja, naša platforma pruža rešenje prilagođeno baš vama. Sa našim fleksibilnim i prilagodljivim rešenjima možete jednostavno upravljati i obrađivati ponavljajuća plaćanja, obezbeđujući besprekorno iskustvo kako za vas, tako i za vaše korisnike. Oslobodite sebe tereta složenosti ponavljajućih plaćanja i fokusirajte se na rast svog poslovanja.

Ažuriranje kartica

Izbegnite odbijene transakcije zbog zastarjelih podataka kartice, bez potrebe za ručnim delovanjem kupaca kada im kartica istekne ili bude ukradena.

Maksimalna autorizacija

Osigurajte najbolje stope autorizacije prateći preference svake banke izdavaoca i maksimizujte uspešnost odobrenja transakcija.

Konverzija probnih razdoblja

Osigurajte besprekornu konverziju iz probnih razdoblja u plaćene pretplate te pružite glatko i neprekidno iskustvo vernim korisnicima.

Otključavanje opcija

Olakšajte korisnicima proces otključavanja plaćenih opcija tokom igranja ili korištenja aplikacije te poboljšajte celokupno korisničko iskustvo.

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express