PAYMENT GATEWAY

Svojim klijentima, internet trgovcima i finansijskim ustanovama, AllSecure je u prilici da ponudi mogućnost korišćenja jedne od najsavremenijih platformi za procesiranje elektronskih plaćanja u svetu. Dva moćna redundantna data centra uz daljinski sistem automatskog oporavka, osiguravaju našim korisnicima najvišu sigurnost i pouzdanost uz 99.9% dostupnost. Platforma je jednostavna za korišćenje, ali istovremeno uključuje sve kompleksne funkcionalnosti potrebne savremenom trgovcu.

AllSecure Payment Gateway je PCI DSS (Level 1) sertifikovan, pa svi trgovci koji koriste našu platformu mogu biti automatski usklađeni sa PCI zahtevima. Integralni deo rešenja predstavljaju sofisticirani alati za prepoznavanje i prevenciju prevara kao i alati za izveštavanje i analize transakcija. Sistem je povezan na sve vodeće metode plaćanja u svetu (tradicionalne i alternativne) što je od izuzetnog značaja za trgovce koji su okrenuti stranim tržištima.

Payment Gateway Funkcionalnosti

Tokenizacija Kartica

Bezbedno čuvanje kartičnih podataka za potrebe naknadnog plaćanja jednim klikom.

Ponavljajuća Plaćanja

Automatizujte radnje vezane za redovna ponavljajuća plaćanja (članarine, pretplate)

Mobilna Rešenja

Dozvolite kupcima da vam plate i kada su u pokretu, putem svog mobilnog uređaja.

Virtuelni Terminal

Sertifikovano rešenje za prihvatanje plaćanja putem agenata u kontakt centru.

Globalno Rešenje

Neka vam kupci plate u EUR, GBP, USD, CHF, HRK, RSD i 10 drugih valuta.

Izveštavanje i Analitika

Bezbedan portal za upravljanje i praćenje trasakcija u realnom vremenu.

Integracija Brzo i Jednostavno

Potrebno vam je da uradite integraciju plaćanja u svoju internet prodavnicu ili mobilnu aplikaciju? Neophodni su vam izveštaji o ranijim transakcijama? Želite da omogućite kompletiranje ili otkazivanje transakcija direktno iz svog sistema? Sve ovo, i još puno toga, moguće je uraditi uz samo jednu integraciju pomoću našeg REST API-ja.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju povezivanja, trgovci “sami hostuju” svoju stranicu za plaćanje, uz potpunu slobodu u dizajnu i formatu stranice, istovremeno ispunjavajući PCI zahteve. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup kartičnim podacima, jer se oni unose direktno u PCI sertifikovano okruženje. Iskoristite sve prednosti potpune integracije, istovremeno zadržavajući bezbednost i PCI kompatibilnost.

Bez obzira da li koristite pluginove za gotove shopping karte ili integraciju vrše vaši programeri, kompletna integracija će biti završena za rekordno kratko vreme.

Prepoznavanje i prevencija Rizika

AllSecure štiti vaše platne transakcije. Integrisano rešenje za upravljanje rizicima obezbeđuje trgovcu širok spektar filtera za detekciju prevara, kao i aplikacija koje služe ubrzavanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći internet poslovanje bezbednim i komfornim. Koristimo više nivoa zaštite i tako umnogome umanjujemo potencijalne rizike. Sa više od 120 alata za prepoznavanje rizika, i primenu najsavremenije tehnologije i znanja dolazimo do izbalansiranog modela zaštite i profitabilnosti internet trgovine. Prepoznajte prevare pre nego što nastanu!

3D Secure

Velocity Checks

Address Verification Service

Tokenization solution

BIN Checks

Manual review

Blacklists & Whitelists

Credit card check

Effective risk scoring

Geo IP Location

Anonymous proxies check

... and many more

PCI Usklađenost - U korist Trgovca

Usklađenost sa bezbednosnim standardima industrije platnih kartica (PCI DSS) predstavlja obavezu svih učesnika u procesu plaćanja karticama. Potencijalni gubitak poverljivih podataka o karticama mogu lako dovesti do finansijske štete. Na sreću, svi naši korisnici mogu biti automatski PCI-DSS usklađeni i uživati u saznanju da o bezbednosti njihovih transakcija brine platforma koja je Level 1 PCI DSS sertifikovana bez prekida još od 2005. godine.


USLUGE PODRŠKE TRGOVCIMA

Svojim korisnicima AllSecure od prvog dana obezbeđuje službenika podrške koji putem helpdeska asistira programerima tokom rada na integraciji plaćanja u internet prodavnicu. Helpdesk ostaje dostupan sve vreme tokom trajanja saradnje za bilo kakva pitanja vezana za unapređenje ili korišćenje sistema. Dodeljujemo testni nalog kako bi se integracija lakše testirala i kompletirala. Na raspolaganju su i primeri skripti u različitim programskim jezicima kako bi se integracija skratila što je više moguće.

Naši službenici vrše inicijalno podešavanje vašeg naloga. Vode računa o tome da sve pravilno funkcioniše pre prelaska u “live” režim, uključujući i postavku dogovorenih alata za prevenciju prevara. Sve u cilju lakog i bezbednog početka prihvatanja plaćanja!

Dodatno, pružamo različite savetodavne usluge iz oblasti elektronskih plaćanja. AllSecure čini tim vrhunskih eksperata u industriji plaćanja i možemo vam pružiti konsalting vezano za proces ekspanzije na globalno tržište, pomoći vam u dizajniranju optimalne selekcije metoda plaćanja ili strategije koja odgovara vašem poslovnom modelu.

Bezbedna Online Plaćanja!

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.