fbpx

Strateška Partnerstva

Snažna mreža Globalnih Partnerstava
čini nas boljim

Professional Services

Mreža Partnera u korist vašeg biznisa

Naša mreža partnerstava konstantno raste. Razvili smo globalnu mrežu strateških partnera koja uključuje banke i druge finansijske organizacije, ali i tehnološke integratore i platforme. Partnerstva igraju ključnu ulogu u našoj misiji da pružamo najbolju uslugu i najkvalitetnija rešenja internet trgovcima i rapidnog rasta njihovog online biznisa. S druge strane, zainteresovanim pružaocima usluga nudimo novi izvor prihoda uz istovremeni razvoj kompetitivnih prednosti, ulaska na nova polja i nova tržišta. 

global solutions

Globalna Rešenja

Partnerstva sa spektrom različitih banaka i procesora, uz uslugu korišćenja dve nezavisne platforme za plaćanja omogućavaju nam da vam pružimo najpouzdanije rešenje za procesiranje plaćanja.

seamless integration

Sva plaćanja na jednom mestu

Jednom povezani, dobijate mogućnost da upravljate svim svojim plaćanjima na jednom mestu. Sve transakcije procesirane na svim vašim prodavnicama, mobilnim aplikacijama i web lokacijama su vidljive i objedinjene, u jedinstvenom portalu.

Pouzdana Tehnologija

Procesiranje mobilnih plaćanja je mnogo više od trenda. Potreba da svojim kupcima nudite opciju mobilnih plaćanja predstavljaju esenciju svakog online biznisa ukoliko želite da budete relevantni igrač na današnjem tržištu.

Partnerstva za uspeh

Da li ste procesor ili banka prihvatilac? Da li ste web developer, digitalna agencija ili hosting kompanija? Da li ste zainteresovani da se pridružite našem partnerskom programu? Javite nam se.

25+

Partnerskih Banaka

10M+

Transakcija Godišnje

100+

Tržišta i Valuta

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express