Mobilna aplikacija „Srbija voza“ za kupovinu karata

Mobilna aplikacija „Srbija voza“ za kupovinu karata

Srbija voz je nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika koja nastoji da putovanje vozom učini što lepšim i komfornijim! Кonstantnim unapređenjem usluga i kapaciteta, skraćenjem vremena putovanja i velikim brojem polazaka želimo da građanima obezbedimo najpristupačniji i najkvalitetniji železnički transport kako bi vozovi bili prvi izbor prilikom donošenja odluka o putovanju.

srbija voz mobilna aplikacija

Jedan od najvećih pomaka u procesu digitalizacije Srbija voza i unapređenju korisničkog iskustva, je razvoj mobilne aplikacije za prodaju karata. Lansirana u martu 2022. godine, aplikacija Srbija voza zauzima drugo mesto po popularnosti u Srbiji u sektoru putovanja.

Trenutno broji više od 100.000 korisnika koji iz udobnosti svog doma i i bilo koje vreme mogu odabrati i kupiti karte za putovanje vozom. Njen atraktivan dizajn i izuzetne funkcionalnosti su značajno unapredili korisničko iskustvo i imidž nacionalne železničke kompanije za prevoz putnika.

Za svega 9 meseci (mart – decembar 2022.) preko aplikacije je izvršeno preko 500.000 transakcija, čemu je u mnogome doprinela podrška i saradnja sa firmom AllSecure, jer smo zahvaljujući njima od samog početka omogućili čuvanje kartice i time dodatno pojednostavili proces plaćanja. U martu ove godine planiramo puštanje nove, napredne verzije aplikacije, koja će, nadamo se, zadovoljiti i najzahtevnije korisnike!

www.srbijavoz.rs