fbpx
srbija voz

Srbija voz je nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika koja nastoji da putovanje vozom učini što lepšim i komfornijim! Кonstantnim unapređenjem usluga i kapaciteta, skraćenjem vremena putovanja i velikim brojem polazaka želimo da građanima obezbedimo najpristupačniji i najkvalitetniji železnički transport kako bi vozovi bili prvi izbor prilikom donošenja odluka o putovanju.

Jedan od najvećih pomaka u procesu digitalizacije Srbija voza i unapređenju korisničkog iskustva, je razvoj mobilne aplikacije za prodaju karata. Lansirana u martu 2022. godine, aplikacija Srbija voza zauzima drugo mesto po popularnosti u Srbiji u sektoru putovanja.

Trenutno broji više od 100.000 korisnika koji iz udobnosti svog doma i i bilo koje vreme mogu odabrati i kupiti karte za putovanje vozom. Njen atraktivan dizajn i izuzetne funkcionalnosti su značajno unapredili korisničko iskustvo i imidž nacionalne železničke kompanije za prevoz putnika.

Za svega 9 meseci (mart – decembar 2022.) preko aplikacije je izvršeno preko 500.000 transakcija, čemu je u mnogome doprinela podrška i saradnja sa firmom AllSecure, jer smo zahvaljujući njima od samog početka omogućili čuvanje kartice i time dodatno pojednostavili proces plaćanja. U martu ove godine planiramo puštanje nove, napredne verzije aplikacije, koja će, nadamo se, zadovoljiti i najzahtevnije korisnike!

www.srbijavoz.rs

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express