fbpx
woocommerce

Sa radošću obaveštavamo da smo lansirali novi modul za WooCommerce – najpopularniji WordPress dodatak za elektronsku trgovinu na svetu. Više od 1 milion web sajtova – skoro 30% svih sajtova za elektronsku trgovinu – može koristiti AllSecure za bezbednu naplatu svojih roba i usluga. Minimizujte napuštanje korpe za kupovinu i dosegnite globalne kupce uz uvećanje konverzije plaćanja!Dakle, šta je WooCommerce? WooCommerce je besplatan WordPress dodatak koji vam omogućava da pretvorite svoj web sajt u moćnu internet prodavnicu. Sa modulima za upravljanje dostavom ili inventarom, izveštavanjem, marketingom i još mnogo čime drugim, WooCommerce omogućuje pokretanje online prodaje kako za male trgovce, tako i za veće globalne brendove.

Korišćenjem našeg novog plugina za WooCommerce, online trgovci koji se odluče za AllSecure platformu za bezbedna plaćanja, moći će lako prodavati svoje proizvode i usluge bilo gde u svetu. Novi plugin uključuje ugrađenu formu za unos kartičnih podataka, koji se nalazi direktno na vašoj stranici za naplatu, što vam omogućava da na najbrži način, bez potreba za novim razvojem, nakon instalacije, omogućite svojim kupcima da vam plate na najjednostavniji mogući način i bez bespotrebnih komplikacija. Kao i do sada, naš plugin obezbeđuje podršku za više valuta* u cilju povećanja konverzije. Takođe obim usklađenosti sa PCI standardima je umanjen, obezbeđivanjem da se podaci nosioca kartice ne obrađuju na strani trgovca već na strani AllSecure.

Najbolji deo? Ako ste online trgovac koji već koristi WooCommerce, možete odmah besplatno preuzeti i instalirati našu novi plugin! A kao i do sada, plugin je u OpenSource formatu, kako bi naši korisnici mogli isti menjati, editovati i prilagoditi svojim potrebama.

Glavne karakteristike naše Integracije sa WooCommerce-om:

  • Prihvatanje svih glavnih kreditnih kartica/debitnih kartica
  • Besprekorano iskustvo plaćanja, kupci ostaju na vašem sajtu
  • Podrška za više valuta
  • Nezavisno od izabrane banke / prihvatioca
  • Čuvanje informacija o plaćanju sigurnim i bezbednim primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.
  • Podržava trgovce koji prodaju fizičke i digitalne proizvode, kao i usluge.
  • Procesiranje povraćaja direktno iz WooCommerce-a

Zainteresovani ste kako biste mogli iskoristiti ovaj novi plugin, ali imate neka pitanja? Naša služba prodaje je tu da odgovori na sva pitanja koja imate. Slobodno nas kontaktirajte danas

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express