fbpx

Uslovi Korišćenja

AllSecure Vebsajt

business proposals
Molimo vas da pročitate ova Uslove Korišćenja pažljivo pre nego počnete da koristite našu internet stranicu. Korišćenjem naše internet stranice, vi prihvatate sledeće Uslove Korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa sledećim uslovima, molimo vas da primite na znanje da vam nije dopuštena upotreba ove web lokacije.

PRISTUP NAŠOJ INTERNET STRANICI

Pristup našoj stranici je dozvoljen na privremenoj bazi i mi zadržavamo pravo da povučemo ili izmenimo pravo korišćenja ove stranice bez prethodne najave (vidi ispod). Mi nećemo biti odgovorni ukoliko iz bilo kog razloga naša stranica ne bude dostupna u bilo kom trenutku i na bilo koje vreme.

AUTORSKA PRAVA

Mi smo vlasnik ili nam je dato licencno pravo na korišćenje žig i sav ostali autorski sadržaj na našoj internet stranici. Icons made by Freepik from www.flaticon.com. Uslovi korišćenja dozvoljavaju vam pretraživanje internet stranica na vašem računaru ili štampanje kopija izvoda sa tih stranica, isključivo za vašu ličnu upotrebu, a ne za dalju distribuciju, osim uz našu pisanu saglasnost.

Naš status autora materijala na našoj internet stranici, kao i status bilo kog drugog identifikovanog autora na internet stranici se mora poštovati. Nemate pravo da koristite naš žig ili bilo koji deo materijala sa naše internet stranice na vašoj internet stranici u komercijalne svrhe bez prethodno pribavljene naše saglasnosti. Ukoliko kršite ove Uslove Korišćenja tako što štampate, kopirate ili skidate bilo koji deo naše internet stranice, vaše pravo korišćenja naše internet stranice će se odmah ukinuti, a vi morate, u skladu sa našim zahtevom, vratiti ili uništiti sve kopije materijala koje ste napravili.

NAŠA STRANICA SE REDOVNO AŽURIRA

Mi periodično ažuriramo našu internet stranicu i imamo pravo da promenimo njen sadržaj u svakom trenutku. Ukoliko se ukaže potreba, možemo suspendovati pristup našoj stranici, ili je zatvoriti na neograničeno vreme. Materijal na našoj internet stranici može biti zastareo u datom trenutku a mi nismo u obavezi da taj materijal ažuriramo.

NAŠA ODGOVORNOST

Sadržaj internet stranica je dat na osnovi „kakav jeste“ i „kakav je raspoloživ“. Mi ne garantujemo da će njene web lokacije biti stalne ili bez greške.

NE DAJE SE GARANCIJA BILO KOJE VRSTE, EKSPLICITNA ILI IMPLICITNA, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA, GARANCIJU SVOJINE ILI NEPOVREĐIVANJA ILI IMPLICITNE GARANCIJE UTRŽIVOSTI ILI PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU, U VEZI SA RASPOLOŽIVOŠĆU, TAČNOŠĆU, POUZDANOŠĆU ILI SADRŽAJEM OVIH STRANA. ALLSECURE NEĆE BITI ODGOVORNA ZA BILO KAKVU DIREKTNU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, POSEBNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU, IZGUBLJENI PROFIT ILI PREKID POSLOVANJA KOJI NASTANE KAO POSLEDICA KORIŠĆENJA ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠĆENJA OVE USLUGE, ČAK I AKO JE ALLSECURE OBAVEŠTENA O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. NEKE JURISDIKCIJE NE DOZVOLJAVAJU ISKLJUČENJE ODREĐENIH GARANCIJA ILI OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI, TAKO DA SE GORE NAVEDENA OGRANIČENJA ILI ISKLJUČENJA MOŽDA NE MOGU PRIMENITI NA VAS. U TOM SLUČAJU BI NAŠA ODGOVORNOST BILA OGRANIČENA U NAJVEĆOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM.

PODACI O VAMA I VAŠIM POSETAMA NAŠIM STRANICAMA

Vaše informacije procesiramo u skladu sa našom Politikom Privatnisti. Korišćenjem naših internet stranica vi potvrđujete da ste saglasni sa takvim procesiranjem vaših podataka i garantujete da su svi takvi podaci koje ste nam dali tačni.

VIRUSI, HAKOVANJA I DRUGI PREKRŠAJI

Nije vam dozvoljeno da zloupotrebite naše internet stranice tako što ćete svesno uneti viruse, trojance ili druge zarazne ili štetne elemente. Ne smete pokušavati da neautorizovano preuzmete našu internet lokaciju, server na kome se hostuje ova internet prezentacija ili bilo koji drugi server, kompjuter ili bazu podataka povezanu sa našom internet prezentacijom. Nemate pravo da napadate naše internet stranice bilo putem „denial-of-service“ napada ili drugih sličnih napada.

LINK KA NAŠIM INTERNET STRANICAMA

Možete postaviti vezu ka našoj početnoj stranici, pod uslovom da to radite na način koji je pravičan i legalan i ne šteti našoj reputaciji ili je koristi, ali ne smete napraviti vezu na takav način da time sugerišete bilo koju formu asocijacije ili odobrenja sa naše strane, u slučaju da ono ne postoji. Ne smete postaviti link sa bilo koje internet prezentacije koja nije u vašem vlasništvu ili koju vi ne administrirate.

NADLEŽNOST I PRIMENJIVI ZAKONI

Sudovi Republike Srbije neće imati ekskluzivnu nadležnost za bilo koju pravnu stvar koja može nastati iz ili povezano sa pristupom našoj interenet prezentaciji. Međutim mi zadržavamo pravo da pokrenemo postupak protiv vas za kršenje ovih uslova u vašoj zemlji boravka ili bilo kojoj drugoj relevantnoj zemlji. Ovi Uslovi Korišćenja su u skladu sa zakonima Srbije.

PROMENE

Zadržavamo pravo da ispravimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku time što ćemo izmeniti ovu stranicu. Od vas se očekuje da posećujete ovu stranicu s vremena na vreme i da budete upoznati sa bilo kojom promenom koju mi napravimo, obzirom da su ovi uslovi obavezni za vas.

VAŠI INTERESI

Ukoliko ste zabrinuti u vezi materijala koji se pojavljuje na našim internet stranicama, molimo vas da nas kontaktirate na info[at]allsecure.rs

Poslednja izmena: 11/09/2020

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express