fbpx

PREPOZNAVANJE I PREVENCIJA PREVARA

Obezbedite najviši stepen bezbednosti uz zadržavanje visoke stope konverzije

Risk Management

Bezbednost na prvom mestu

AllSecure štiti vaše platne transakcije. Integrisano rešenje za upravljanje rizicima i njihovu prevenciju obezbeđuje trgovcu širok spektar filtera za detekciju prevara, kao i aplikacija koje služe ubrzavanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći internet poslovanje bezbednim i komfornim. Koristimo više nivoa zaštite i tako umnogome umanjujemo potencijalne rizike. Sa više od 100 različitih alata za prepoznavanje rizičnih ponašanja i uz primenu najsavremenije tehnologije i znanja dolazimo do izbalansiranog modela zaštite i profitabilnosti internet trgovine. Prepoznajte prevare pre nego što se dese!

Internal Risk Tools

Interni Alati za Prevenciju Rizika

Kompleksan i robustan sistem presreće i analizira svaku transakciju pre nego što se ona šalje na autorizaciju. Na ovaj način transakcija može biti prekinuta ili usmerena na dalje provere, pa čak i stavljena u stanje čekanja pre konačne odluke. Sistem uključuje veliki broj funkcionalnosti kao što su::

  • Blacklists & Whitelists: Blokirajte određene kupce bazirano na geografskoj lokaciji, ili one kupce koje ste prepoznali kao prevarne. Blokirajte kartice koje su učestvovale u pokušajima prevara.
  • Provere Učestalosti: Kontrolišite učestalost transakcija koje dolaze sa određene IP adrese, od određenog kupca ili ograničite uopšteno broj transakcija na onaj volumen koji sami očekujete.
  • Restrikcije Iznosa: Konfigurišite Minimalni i Maksimalni iznos koji prihvatate na svojoj internet prodavnici i time smanjite rizik od većih prevara,
  • Fingerprinting Uređaja: Identifikujte svakog kupca, pa i prevaranta, tako što ćete zabeležiti profil za svaki uređaj koji je korišćen prilikom plaćanja.

USKLAĐENOST

Brinemo o usklađenosti sa standardima i pravilima kartičarskih organizacija umesto vas, uključujući i PCI DSS and PSD2

VALIDACIJA PODATAKA

Svaki unos se najpre validira u skladu sa standardima pre slanja transakcije na autorizaciju kod banke.

TOKENIZACIJA

PCI-DSS sertifikovan sistem koji služi za tokenizaciju i čuvanje osetljivih podataka sa platnih kartica.

External Risk Tools

Eksterni Sistemi Za Prevenciju Rizika

Već smo povezani sa najpoznatijim eksternim sistemima za prepoznavanje prevara. Možete ih koristiti kao dopunu našim internim risk alatima ili brigu o rizicima potpuno preneti na njih.

  • 3D Secure (verzija 2): Odgovornost kod neovlašćenog korišćenja platnih kartica se na ovaj način većinom prebacuje na banku kupca ili na samog korisnika kartice.
  • Specializovani eksterni alati: Povežite svoj Kount, ReD, Ethoca i ThreatMetrix nalog kao dodatni sloj zaštite vaših online transakcija.
  • ID Check Insight: Uvećana stopa uspešnih autorizacija i generalno ubrzanje transakcija su dva osnovna rezultata koji se postižu primenom ove funkcionalnosti. Bezbedna transakcija garantovano bez potrebe za unosom lozinke od strane kupca.

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express