Forma za unos podataka sa kartice “ugrađena” na vaš sajt

Forma za unos podataka sa kartice “ugrađena” na vaš sajt

Želite fleksibilnost i kontrolu nad procesom plaćanja, istovremeno zadržavajući usklađenost sa propisanim standardima bezbednosti – PCI-DSS. Naš SecurePay postupak integracije omogućava upravo to – PCI kompatibilnu stranicu bez “redirekcije” i napuštanja vaše online prodavnice. Kako bi pojednostavili integraciju i dozvolili praktično neograničenu slobodu menjanja izgleda stranice za plaćanje, napravili smo jednostavan API za integraciju koji Vam daje tačno ono što želite formu za plaćanje “ugrađenu” u vaš sajt.

AllSecure vam donosi najjednostavniji način za integraciju plaćanja karticama na vašu online prodavnicu – SecurePay. Ugrađena forma za plaćanje (forma za unos kartičnih podataka) pozicionirana je na vašoj web prodavnici. Tim pristupoom, korisničko iskustvo je apsolutno optimizovano, tako da maksimizuje konverziju (dakle prihode) zahvaljujući boljem korisničkom iskustvu tokom procesira plaćanja. SecurePay uspešno koristi više od 100 trgovaca u Srbiji i preko 90 hiljada trgovaca u svetu.

Zašto koristiti ugrađenu formu za plaćanje ? Zapravo, ima više razloga:

  • Ugrađena forma za plaćanje daje kupcima besprekorno korisničko iskustvo dok vrše plaćanje na vašoj web (ili mobilnoj) prodavnici. Umesto da u trenutku kada je potrebnoda unese podatke sa kartice, kupac bude redirektovan, odnosno preusmeren na drugu URL adresu, kupac bezbedno unosi podatke za plaćanje na Vašoj web adresi. Ovo direktno dovodi do smanjenja broja odustajanja od plaćanja.
  • Forma je apsolutno prilagodljiva. Možete prilagoditi: poziciju, izgled, sadržaj i ponašanje forme za plaćanje. Forma se nalazi na vašem sajtu i dozvoljava vam da komunicirate sa kupcem čak i u momentu kada on treba da uneses podatke sa kartice. Ovo je veoma značajno jer vam dozvoljava da pomognete kupcu, ali i da mu ponudite mogućnost “impulsivne kupovine”.
  • Podstiče prodaju na globalnom nivou. Osim što je unapred prevedena na 35 jezika, formu je moguće jednostavno prevesti na bilo koji drugi svetski jezik. Web prodavnice koje kupcima nude formu za plaćanje na jeziku koji oni razumeju, znatno povećavaju šanse da će kupci završiti plaćanje na sajtu umesto da odustanu od kupovine.
  • Trgovci koji koriste SecurePay API imaju direktno primenjen PCI-DSS standard i SAQ-A kompatibilnost.
  • Konačno, “ugrađena” forma za plaćanje je veoma jednostavna za dodatno konfigurisanje i dodavanje dopunskih funkcionalnosti.

Naša online dokumentacija sadrži sve detalje o tome kako izvršiti integraciju putem SecurePay API-ja. Pozivamo vas da pogledate i testirate.