fbpx

PROFESIONALNE USLUGE

Pomažemo vam da kontrolišete, ali i da proširite svoj postojeći internet biznis

Professional Services

Vaš Savetnik za Usluge Plaćanja

Trgovci su suočeni sa tektonskim promenama koje utiču na to da se veliki broj njihovih dosadašnjih korisnika prebacuje sa fizičkih na online kupovinu. Ne samo to. Današnji kupci očekuju da im se omogući jednostavno i integrisano iskustvo tokom kupovine. Razlika između trgovine kroz mobilne aplikacije i one koja se obavlja na web prodavnicama praktično je nestala. Pojavljuju se različiti metodi plaćanja koji su postali obavezni na određenim tržištima… Trgovci se sada moraju fokusirati na to da izaberu najboljeg partnera koji će im pružiti profesionalne usluge i najkvalitetnije tehničko rešenje, kako bi mogli da odgovore na sve ove rastuće zahteve svojih kupaca. Tim koji vodi AllSecure, svojim višedecenijskim iskustvom u vođenju velikih i malih biznisa kroz kompleksan svet kartičarstva, elektronskih plaćanja i bezbednosti, biće tu da vam pomogne da donesete najbolju odluku u svakoj fazi svog poslovanja. 

TEHNIČKA
REŠENJA

Saradnjom sa velikim brojem vodećih banaka i procesora, u regionu i svetu i pristupom najsavremenijim tehnologijama u svetu elektronskih plaćanja, u poziciji smo da predložimo najoptimalnije rešenje za različite poslovne modele.

GLOBALNO
PRISUSTVO

Naša globalna strateška partnerstva dozvoljavaju nam da skrojimo rešenje za prihvat internet plaćanja koje odgovara različitim tržištima i kupcima. Možemo vam pomoći u definisanju specifičnih poslovnih potreba i predložiti najbolja rešenja za ista.

MOBILNA
PLAĆANJA

Procesiranje mobilnih plaćanja nije više samo jedan od trendova. Posedovanje naprednog rešenja za mobilna plaćanja danas predstavlja ključni faktor ako želite da uvećate svoju klijentsku bazu i ostanete relevantni učesnik tržišne trke.

USLUGE
BANKAMA

Asistiramo bankama, procesorima, trgovcima i drugim učesnicima u industriji procesiranja elektronskih plaćanja da osmisle, izgrade i primene poslovni model koji odgovara savremenim potrebama tržišta.

PREVENCIJA
PREVARA

Zajedno sa vama radimo na definisanju i implementaciji specifičnih rešenja koja vam pomažu da automatizujete i prilagodite proces prepoznavanja prevarnih i rizičnih ponašanja kod elektronskih plaćanja.

METODE
PLAĆANJA

Naši konsultanti daju predloge i instrukcije u osmišljavanju strategije i primenu najoptimalnijih metoda plaćanja za svaki poslovni model i različita tržišta.

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express