AllSecure

Kompletno Rešenje za Internet Plaćanja

Allsecure

Vaš Partner za Internet Plaćanja

AllSecure je osnovan 2001. godine na Malti sa osnovnim ciljem da vrši implementaciju i upravljanje naprednih rešenja za elektronska plaćanja. Nakon 15 godina uspešnog poslovanja doneta je strateška odluka o fokusu poslovanja isključivo na razvoj i implementaciju inovativnih e-commerce rešenja. Ovo, pre svega, uključuje plaćanja preko interneta i mobilnih uređaja, putem platnih kartica i drugih alternativnih metoda plaćanja. Mišljenja smo da je era zatvorenih EFT-POS rešenja završena i da savremenim trgovcima treba ponuditi centralizovana “omni-channel” rešenja za plaćanja. S tim u vezi AllSecure danas svojim korisnicima, e-trgovcima, bankama i drugim finansijskim organizacijama, pruža kompletnu slugu za prihvatanje elektronskih plaćanja. Ovo uključuje Payment Gateway, usluge podrške, profesionalnog konsaltinga i usluga upravljanja sistemima za prevenciju rizika. Tokom godina saradnje sa bankama i najvećim trgovcima, tim koji čini AllSecure stekao je zavidnu reputaciju kako u Srbiji tako i u regionu. Prepoznati smo kao firma koja je pre svega posvećena održavanju najviših standarda usluga koje pružamo.

Ljudi

Proteklih 20 godina tokom kojih smo pružali različite usluge elektronskih plaćanja, eksperski tim AllSecure je stekao zavidnu reputaciju na tržištu Srbije i regiona.

market knowledge

Poznavanje Tržišta

U saradnji sa svojim partnerima godinama AllSecure uspešno posluje na tržištima Jugoistočne Evrope i EU. To nam daje neophodno iskustvo potrebno da pruižimo najbolju uslugu svojim trgovcima.

best technology

Vrhunska Tehnologija

Klijentima obezbeđujemo jednu od vodećih, skalabilnih platformi za plaćanje, koja je licencirana i povezana sa stotinama finansijskih organizacija i metoda plaćanja u svetu.

Allsecure Banke Partneri

AllSecure sarađuje sa većim brojem banaka / prihvatilaca, kako u regionu, tako i globalno. Ovo nam omogućuje da svojim korisnicima sklopimo najoptimalnije rešenje u skladu sa njihovim specifičnim zahtevima. Lista preferentnih banaka partnera, pre svega regionalnih, se nalazi ispod. Možete nas kontaktirati za informaciju o bankama / prihvatiocima za tržišta koja Vas interesuju.