fbpx

BRZA I JEDNOSTAVNA INTEGRACIJA

Najviši stepen bezbednosti plaćanja
uz vrhunsku stopu konverzije

Payment Integration

OPCIJE INTEGRACIJE DOSTUPNE ZA RAZLIČITA SCENARIJA PLAĆANJA

Potrebno vam je da uradite integraciju plaćanja u svoju internet prodavnicu ili mobilnu aplikaciju? Neophodni su vam izveštaji o ranijim transakcijama? Želite da omogućite kompletiranje ili otkazivanje transakcija direktno iz svog sistema? Sve ovo, i još puno toga, moguće je uraditi uz samo jednu integraciju. Primenjujemo najsavremenije tehnologije i pristupe kako bi podržali ceo spektar usluga elektronskih plaćanja kako lokalnim, tako i regionalnim i globalnim ecommerce trgovcima, na način koji maksimalno automatizuje i ubrzava operacije plaćanja. Trgovcima obezbeđujemo jednu od vodećih, skalabilnih platformi za plaćanje, koja je licencirana i povezana sa stotinama finansijskih organizacija i metoda plaćanja u svetu i kod nas.

hosted payment fields

Ugrađenja polja za plaćanje

Želite fleksibilnost i kontrolu nad procesom plaćanja, istovremeno zadržavajući usklađenost sa propisanim standardima bezbednosti PCI-DSS? Ugrađena polja za plaćanje izlaze u susret svim vašim zahtevima kada govorimo o izgledu forme za unos kartičnih podataka, kao i sveobuhvatnom korisničkom iskustvu, a istovremeno minimizuju potrebu trgovca da brine o PCI-DSS standardima. Ovim pristupom se PCI osetljiva polja sa kroz “multi-iframe” pristup direktno popunjavaju na PCI sertifikovanom serveru, a u online režimu se dobija privremeni sesijski token koji se razmenjuje prilikom plaćanja. Sve ovo vodi do dodatnog uvećanja bezbednosti transakcija uz povećanje konverzije plaćanja. 

Hostovana stranica za plaćanja

Za trgovce koji pre svega traže brzo i jednostavno rešenje za integraciju plaćanja, još uvek imamo dostupnu Hostovanu stranicu za plaćanje. AllSecure  održava stranicu i obezbeđuje zadovoljavanje PCI-DSS standarda. Stanica je prilagođena mobilnim uređajima, moguće je personalizovati u skladu sa vašim brendom, dodavati različite metode plaćanja i prevesti je na bilo koji jezik. 

hosted payment page
Direct Integration API

API za direktnu integraciju plaćanja

Ukoliko je Vaš softver sertifikovani u skladu sa PCI-DSS standardima, možete se na našu platformu povezati i putem takozvane “Server to Server” konekcije, primenjujući naš direktni API. Na ovaj način, osetljivi podaci se unose i čuvaju na Vašoj platformi, a dalje se, kroz AllSecure, razmenjuju sa bankom u svrhu autorizacije transakcije.

SDK za mobilne uređaje

Nudimo vam iOS i Android SDK za potpuno prilagođeno korisničko iskustvo i “native” integraciju plaćanja u mobilne aplikacije. Podaci o platnim karticama se unose direktno u vašu mobilnu aplikaciju, a zatim tokenizuju u cilju bezbednog plaćanja. Tako dobijeni tokeni se zatim koriste za iniciranje transakcija plaćanja. 

Moduli / Ekstenzije za Shopping karte

 • WooCommerce Plugin
 • Magento Plugin
 • Java SDK
 • PHP SDK
 • OpenCart Plugin
 • PrestaShop Plugin
 • Android SDK
 • iOS SDK
 • Javascript
 • Visual Basic
 • node.js

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express