fbpx

Magento je e-commerce platforma “otvorenog koda” koja u sebi sadrži veliki broj funkcionalnosti i koja je, pre svega namenjena velikim i srednje velikim internet trgovcima. Platforma je prvi put implementirana 31. marta 2008. i do danas je postala jedna od 3 najčešće korišćene e-commerce platforme. U cilju promocije Magenta kao platforme, AllSecure je pripremio specijalnu ponudu za korisnike Magento platforme.

U saradnji sa našim tehničkim partnerom, kompanijom Customweb razvijen je modul za jednostavnu integraciju plaćanja kroz AllSecure platformu u Magento CMS. Ovaj modul, instaliran u više hiljada internet prodavnica koje koriste AllSecure platformu u svetu, uključuje sve napredne funkcionalnosti plaćanja koje naš sistem omogućuje. Pored opcije da kupac ne napušta vaš sajt u momentu plaćanja i opcije “čuvanja” kartice kako kupac sledeći put ne bi morao da ponovo unosi podatke sa kartice, ovaj modul uključuje i mnoge druge funkcionalnosti, o kojima možete više pročitati na našem bloguMagento modul za AllSecure uključuje i tehničku podršku i ažuriranje u trajanju od 12 meseci od datuma nabavke i ima redovnu cenu od 170 EUR.

Sve Magento internet trgovce koji žele da svojim kupcima ponude najsavremeniji sistem za prihvatanje plaćanja  pozivamo da nam se jave. Naime u periodu do 15 marta 2018., svim Magento Trgovcima koji postanu korisnici naših usluga, biće ponuđen besplatan Customweb Magento plugin za AllSecure. Za detalje i uslove ove ponude, dovoljno je da pošaljete zahtev za ponudom Zahtev za Ponudomi da u polju “” unesete sledeće informacije:

  • rečenicu: “želim da apliciram za besplatan Magento plugin”
  • informaciju o verziji Magento CMS koji koristite (v1 ili v2)
  • informaciju o tome ko je vaš trenutni provajder usluga procesiranja plaćanja karticama

Za dodatne informacije možete poslati email pitanje na prodaja[at]allsecure.rs

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express