fbpx

Putovanja i Turizam

Unapredite proces plaćanja

Započnite

Besprekorna plaćanja za trajne uspomene

U srcu svakog nezaboravnog putovanja leži usluga, gde čak i najmanji detalji imaju važnost. Razumemo važnost stvaranja jednostavnog i praktičnog putovanja za putnike kako bi se stvorile dragocene uspomene. Bez obzira jeste li u avio industriji, turističkom operatoru, online turističkoj agenciji, hotelu, renta-caru ili kruzing industriji, omogućavamo vam poboljšanje iskustva svojih klijenata od rezervacije do kraja putovanja. S našim besprekornim rešenjima za putovanja i turizam, plaćanja možete jednostavno prilagoditi željama korisnika dok istovremeno povećavate svoje prihode.

Sigurne transakcije

Udobno se opustite uz naša pouzdana i sigurna rešenja plaćanja. S više od 15 godina iskustva, posvećeni smo bezbednosti podataka naših korisnika i pružamo vam potpuni mir. Naša platforma omogućava vam jednostavno rukovanje povraćajima i otkazivanjima u zadnjem trenutku, osiguravajući vam neometano i delotvorno upravljanje transakcijama.

Iskustvo plaćanja na višoj razini

S AllSecure-om možete unaprediti iskustvo plaćanja prilagođavajući ga uz pomoć našeg inovativnog sistema rezervacija i plaćanja koji pokriva celokupni proces, a istovremeno se lako integriše s kompletnim putničkim ekosistemom. Izađite izvan očekivanja pružajući izvanredno iskustvo plaćanja koje kombinuje fizičke, online i mobilne kanale te premašuje očekivanja vaših gostiju.

Skalabilnost i fleksibilnost

Naše rešenje je osmišljeno tako da se prilagođava promjenjivim potrebama vašeg poslovanja, uključujući rast i povećane zahteve korisnika. Bez problema obradite velike količine transakcija, ne ugrožavajući pritom performanse ili sigurnost. Uživajte u fleksibilnosti integracije s različitim načinima plaćanja, prilagođavanju promenama u industriji i jednostavnom skaliranju vaših operacija kako se vaše poslovanje širi. S našom uslugom, stičete agilnost i skalabilnost potrebne da ostanete ispred konkurencije u dinamičnom području putovanja i ugostiteljstva.

Nadvisite svoju Konkurenciju

Izgradite nadmoćnost u odnosu na konkurenciju i dosegnite neviđene visine uz pomoć naših inovativnih rešenja. Kombinujući naprednu tehnologiju i duboko stručno znanje u industriji, omogućavamo vam da se istaknete i postanete vodeći igrač na tržištu. Naša rešenja, koja se protežu od poboljšanog korisničkog iskustva do pojednostavljene operativnosti, pružaju vam alate i sposobnosti za prevladavanje konkurencije i ostvarenje vrhunskog položaja u industriji.

Povećajte konverziju i postignite veće stope autorizacije

Virtualni terminal

Lako obradite plaćanja putem našeg virtualnog terminala, iskoristite prikupljene podatke kartica i iskoristite sve prednosti funkcionalnosti online plaćanja.

Plaćanje s jednim klikom

Osigurajte jednostavnu ponovnu kupovinu za verne korisnike uz praktičnost jednog klika.

Tokenizacija

Sigurno pohranite osetljive podatke kartica kako bi ste vernim korisnicima omogućili praktičnost plaćanja putem različitih uređaja.

Link za plaćanje

Bez napora generišite sigurne linkove za plaćanje kako bi ste jednostavno zatražili plaćanje od korisnika putem e-pošte ili poruka s nekoliko jednostavnih klikova.

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express