fbpx

Svi smo svedoci da sportske kladionice već postoje na “svakom ćošku” u manjim i većim gradovima u Srbiji. I pored tolike prisutnosti, kladionice se i dalje otvaraju. Očigledno je da postoji ozbiljan broj konzumenata njihovih usluga, pa kladionice otvarajući nove lokacije, s jedne strane odgovaraju potrebama korisnika, a s druge strane pozicioniraju svoj brend i izdvajaju se iz konkurencije.

Šta god svako od nas mislio o fenomenu sportskog klađenja, jedno je sigurno, ono je uvek bilo i uvek će biti popularno. Nekada smo igrali sportsku prognozu, danas idemo u kladionice, a sutra… ?

Današnji upliv tehnologije u sve pore našeg života značajno je promenio i očekivanja kupaca uopšte, pa i korisnika usluga kladionica. I oni bi više voleli da imaju mogućnost klađenja u bilo koje vreme (24/7) i bilo gde se nalazili u datom trenutku. Upravo je zato online klađenje postalo izuzetno popularno u celom svetu. Organizatori su odgovorili na potrebe korisnika, a istovremeno ne samo da su smanjili svoje operativne troškove (otvaranja novih lokala i redovnih toškova funkcionisanja lokala), već su u mogućnosti da primenom tehnologije, povećaju svoje prihode i budu u bližoj vezi sa sojim korisnicima, nudeći im personalizovane usluge i ponude.

I da a se razumemo, termin “online”, više ne podrazumeva samo pristup internetu računarom. Naprotiv! Sve više i više ljudi pristupa internetu (pa i internet trgovini) preko tzv mobilnih uređaja, pre svega pametnih telefona i tableta. S vremena na vreme se rade istaživanja načina pristupa internetu i sva ta istraživanja nedvosmisleno ukazuju da je u Srbiji broj mobilnih korisnika interneta samo neki procenat ispod 50%. Trend rasta procenta mobilnih korisnika interneta je preko 50% godišnje, tako da slobodno možemo očekivati da do kraja 2016 godine, ako ne i ranije, većina korisnika bude “mobilno”.

Iz perspektive svakoe onlline kladionice, ovo je izuzetno važan podatak. Jasno da svoje online prisustvo trebaju prilagoditi mobilnim ekranima i napraviti mobilne aplikacije za popularne android i iOS mobilne uređaje. Pametne telefone svi imamo,  uvek su uz nas i njima verujemo. Dakle, jasno je da je upravo to onaj medij koji omogućava da u svakom trenutku i bilo ge se nalazili, korisnici mogu uplatiti svoje tikete, pratiti rezultate, dobijati personalizovane pakete usluga (ponude) i biti u kontaktu sa svojim omiljenim kladionicama.

Dakle, da sami odgovorimo na sopstveno pitanje sa početka ovog teksta: “... kako ćemo se kladiti sutra?” – kladićemo se online. Uostalom to je već standard na većini evropskih tržišta. I sve ovo nije prevelika novost. Vodeće kladionice su ovo prepoznale i sve više nude svojim korisnicima internet sajtove i mobilne aplikacije.

Kako bi online verzije kladionica bile uspešne, obavezna je i komponenta plaćanja. Jedino sa mogućnošću uplate tiketa, online kladionica je kompletna. AllSecure zato, svojim internet trgovcima, pa i online kladionicama može da ponudi sve što im je potrebno kako bi svojim korisnicima pružili kompletno iskustvo online klađenja. Sa najvećim i najsavremenijim alatima za prevenciju prevara, izborom različitih metoda plaćanja, kompletnim upravljanjem platnim transakcijama, monitoringom i analizom transakcija i konačno, brzim i jednostavnim načinom integracije plaćanja, kako na internet sajt, tako i na mobilnu aplikaciju (bilo ona android ili iOS).

Omogućite korisnicima da plate na način koji oni žele i tako povećajte prodaju

AllSecure je povezan na više od 300 banaka i načina plaćanja. To znači da svojim korisnicima, srpski kladioničari, pored plaćanja platnim karticama – VISA, MasterCard, Maestro… mogu ponuditi i sve druge popularne metode – Skrill, Paysafecard, PayPal… Sve metode plaćanja se integrišu kroz jedinstven API, a jednom povezani, kladioničari dobijaju centralizovan sistem ne samo u “font endu” već i na trgovačkom portalu, gde su sva plaćanja konsolidovana, što dozvoljava praćenje, analizu i eksport podataka kako za sve metode plaćanja zajedno, tako i za svaki metod posebno.

Maksimizujte broj uspešnih transakcija i uvećajte konverziju plaćanja

Naš, PCI-DSS Level 1 standardizovan Payment Gateway danas procesira stotine transakcija u sekundi, a dizajniran je tako da bez problema funkcioniše čak i u periodima ekstremno visokog broja transakcija (testirano na 1000 transakcija u sekundi). Sa praktično stopostotnom dostupnošću jedne od najpouzdaje platforme na tržištu, vi i vaši korisnici nikada nećete propustiti ni jednu transakciju, čak ni u periodima velikog broja zateva, kao što je slučaj za vreme svetskih prvenstava i slično.

Funkcionalnosti sistema koje su napravljene tako da postignu najveću moguću meru konverzije plaćanja su takođe dostupne vašim korisnicima. Mogućnosti sertifikovane “registracije” kartica i drugim metoda plaćanja, daju neograničene mogućnosti korisnicima. Neke od njih su: plaćanje jednim klikom, ponavljajuća plaćanja, “dopuna” naloga kada iznos padne ispod određene cifre… i mnoge druge mogućnosti koje će kladioničari sami otkriti. Ali i naši stručnjaci će vam pomoći da iskoristite prednosti platforme na način koji najviše odgovara vašem biznsu.

Brži pristup sredstvima

Pored naše globalne povezanosti na više od  300 banaka i metoda plaćanja, u Srbiji smo povezani na dve od pet licenciranih banaka za internet prihvat kartica. To znači da niko ne stoji između vas i vašeg računa. Novac svake uplate ide direktno na vaš račun u banci, koji vi zatim koristite u skladu sa ugovorom između vas i vaše banke. Ista je stvar kada govorimo o alternativnim načinima plaćanja.Kako je platforma viševalutna, procesiramo plaćanja u valuti koja je ugovorena između vas i vaše banke / prihvatilaca. Sve ovo vam svakako olakšava i isplatu igrača, što vodi do zadovoljstva korisnika i njihove lojalnosti vama.

Najsavremeniji sistem za borbu protiv internet prevara

Sa više od 120 različitih alata za definiciju i prepoznavanje prevarnih ponašanja, uz omogućavanje 3D-Secure transakcija i potpunu integraciju sa nekim od najpoznatijih sistema za prevenciju prevara (ReD, ThreatMetrix, DeltaVista ...) naši korisnici imaju na raspolaganju najbolji mogući sistem za prepoznavanje internet prevara, te ih oni mogu srečiti pre nego one nastanu i tako umanjiti falš transakcije i reklamacije.

Integrišite plaćanja u web i mobilne aplikacije

Sve gore navedene funkcionalnosti se integrišu na web i na mobilnu aplikaciju. Ponosimo se jednostavnošću, otvorenošću i brzinom integracije plaćanja. Naš moto je da se svako treba baviti svojim poslom. Laka i brza integracija, dovodi do brzog starta online prodaje, a vi i vaši programeri se konačno možete posvetiti onome što najbolje radite – svom biznisu, a ne da trošite vreme na integraciju sa platnim sistemima.

Proces uvođenja plaćanja je od suštinske važnosti za svakog trgovca, a posebno za online kladionice. Zato smo tu za vas. Pomoćićemo vam kod izbora funkcionalnosti sistema. Daćemo vam predlog dimenzionisanja sistema. Predložićemo vam banku partnera i ostale prihvatioce i asistirati kod prikupljanja dokumentacije i otvaranja računa. Konačno, pružamo različite usluge i nivoe podrške, od obuke i pomoći u koršćenju sistema, online podrške kupcima i trgovcima za pitanja vezana za izvršene transakcije plaćanja, pa sve do poslovnih usluga konsaltinga kod uvođenja plaćanja.

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express