fbpx

Ako smo realni, priznaćemo da trgovci još uvek gledaju na različite kanale plaćanja kao na neophodnu muku u cilju povećanja prihoda njihovog biznisa. Oni troše značajna sredstva u pokušaju da upravljaju različitim metodama plaćanja, na različitim tržištima i kroz različite kanale plaćanja, u prodavnici, kroz mobilne uređaje ili preko interneta.

Uz rapidan razvoj sistema mobilnih plaćanja i rastuće zahteve kupaca za omogućavanju plaćanja kroz mobilne uređaja, na tržištu raste potreba za jedinstvenom platformom koja u sebi integriše više različitih kanala plaćanja. Mi u AllSecure smo ovoga svesni, ali smo takođe svesni i činjenice da je trgovcu potrebno rešenje koje će sve ovo objediniti bez dodatnog uvećanja troškova poslovanja.

Dodatno, trgovci traže inovativno i visoko-tehnološko rešenje koje kroz sve kanale plaćanja, u sebi obuhvata i metode za povećanje konverzije kupaca, kao što su plaćanje jednim klikom, povezivanje sa lojaliti rešenjima, elektronskim novčanicima ili e-vaučerima, sve u cilju omogućavanja kupcima jednostavnije i lakše kupovine.

Istina je da trgovci najćešće moraju da rade sa različitim bankama i procesorima kako bi mogli da svojim kupcima pruže usluge u različitim zemljama. Povezani su na jedan Payment Gateway za e-commerce, na drugi za POS biznis. Sve ovo podrazumeva veći napor, nelagodnost i veće troškove za trgovca. I da ne zaboravimo, veću muku za računovodstvo jer oni moraju da sve te različite kanale uklope u svoje knjige.

AllSecure je jedinsten na tržištu jer omogućava procesiranje plaćanja koja dolaze sa različitih kanala plačanja, kroz jedinstvenu platformu, dajući svojim trgovcima mogućnost jedinstvenog i odvojenog izveštavanja i usklađivanja plaćanja za sve zemlje, valute, bile one e-commerce, mobilne ili POS transakcije. Ovo dalje vodi ka dramatičnoj uštedi troškova trgovaca. Dodatno, trgovci kombinacijom prihoda sa različitih kanala, postaju interesantniji bankama / prihvatiocima što može dovesti do bolje finansijske ponude.

Ukratko, sve ovo otvara mnoge nove mogućnosti za trgovca koji koristi našu multi-kanalnu platformu. Tržište se brzo menja, trgovci žele da rade sa onima koji im omogućavaju veće prihode kroz i smanjenje troškova uz pravi miks različitih kanala i valuta plaćanja i alata za povećanje broja kupaca. Mi smo spremni, jeste li vi ?

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express