fbpx

Magento je e-commerce platforma zasnovana na tehnologiji “otvorenog koda” (open source). Karakteriše je fleksibilan shopping cart sistem, kao i mogućnost kontrole izgleda, sadržaja i funkcionalnosti internet prodavnice. Dodatno, Magento omogućuje snažne marketinške alate, alate za optimizaciju pretrage (SEO) i alate za upravljanje katalozima. Ukratko, Magento svakako jeste jedna od najnaprednijih e-commerce platformi današnjice okrenuta ka zahtevnijim internet trgovcima.

Magento je dizajniran s ciljem da ga mogu koristiti i osobe koje nisu programeri. Magento zajednica je veoma velika i korisna. Međutim, određeni zadaci zahtevaju naprednija znanja, iskustva i uloženo vreme. Ovde pre svega govorimo o opcijama integracija u eksterne sisteme, kao što su sistemi za procesiranje plaćanja t.j. Payment Gateway-i.

U saradnji sa svojim tehničkim partnerom, firmom CustomWeb, AllSecure je u mogućnosti da svojim korisnicima ponudi modul za integraciju Magento prodavnice u AllSecure Payment Gateway. Uz ovaj modul, koji podržava Magento 1 i Magento 2, proces integracije Magento prodavnice se svodi na jednostavnu i brzu konfiguraciju koju može obaviti i osoba koja nije programer.

Opis modula

AllSecure Magento modul podržava sve metode plaćanja koje su dodeljene trgovcu na AllSecure platformi. Pored platnih kartica  (Visa, Master Card, Maestro itd.), modul podržava i druge dostupne metode kao što su: PayPal, Moneybookers, PostFinance E-Finance, Sofortüberweisung, ELV/giropay, iDeal i drugi. Dostupni metodi plaćanja zavise od zemlje u kojoj je trgovac registrovan i partnerske banke sa kojom je trgovac povezan. Za detaljnu listu i mogućnosti, možete poslati pitanje na prodaja[at]alsecure.rs.

Modul podržava integrisane “back-office” operacije kao što su: kompletiranje (capture), otkazivanje (reversal) i refundacije. Ovo znači da trgovac direktno iz svog Magento sistema može izvršavati navedene operacije bez potrebe da pristupa AllSecure portalu trgovca. Ovo značajno olakšava svakodnevno poslovanje.

Dodatno, direktno integrisan Alias Manager dozvoljava redovnim kupcima da podatke o svojim platnim karticama tokenizuju tj bezbedno “sačuvaju” kako ne bi morali da ih ponovo unose pri sledećoj kupovini. Svi kartični podaci se čuvaju na PCI standardizovanom i za te potrebe sertifikovanom AllSecure sistemu.

Magento 1 modul bi trebalo da radi sa svim “OneStepCheckouts” dodacima. Međutim, ovde se moramo ograditi i naznačiti da je modul testiran sa sledećim Magento OnePageCheckout dodacima:

  • GoMage LightCheckout
  • OneStepCheckout
  • OneStepCheckout von aheadWorks
  • FireCheckout
  • IWD OnePageCheckout

Magento 2 modul je testiran i podržava standardni (default) Magento 2 checkout. Drugi  Magento 2 checkout dodaci mogu biti takođe kompatibilni, ali nisu testirani.

Uverite se sami u funkcionalnosti modula na demo instalaciji koja se nalazi na sledećem linku.

CustomWeb je naš zvanični software-partner čiji moduli su implementirani kod više hiljada internet trgovaca koji koriste našu platformu. Ovo garantuje bezbedan i nesmetan rad svih podržanih funkcionalnosti. Za uslove korišćenja modula, možete poslati email na prodaja[at]allsecure.rs.

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express