fbpx

Internet trgovci se pretežno bave praćenjem stope konverzije potencijalnih kupaca u uspešne online kupce. Ali postoji li neko ko prati stopu konverzije trgovaca u uspešno integrisane Internet trgovce ?

Visoko napredni Internet trgovci su usavršili svoju stopu konverzije do nivoa umetnosti. Konstantno se bave uvođenjem novih funkcionalnosti i procesa koji pojednostavljuju kupovinu i eliminišu sve što može dovesti kupce do odustajanja u bilo kojoj fazi procesa kupovine. Vodi se računa o svemu. Da li je veličina fontova pre mala za neke korisnike? Da li je tekst nejasan? Da li bi se mogao promeniti redosled dostupnih metoda plaćanja ? Najbolji trgovci ulažu veliki napor kako bi zadržali kupce.

Koncept optimizacije stope konverzije se takođe može primeniti u još jednom procesu – integraciji trgovaca u payment gateway. U krajnjem slučaju, ono što je kupac za trgovca, to je trgovac za nas – naš klijent. Dodatno, kao i kod naručivanja i plaćanja, tokom procesa integracije trgovaca postoji nekoliko faza. Svesni smo da svaka od ovih faza sa sobom nosi rizik neuspeha i gubljenja trgovca  i zato nam je od posebnog interesa da proces integracije bude optimizovan.

Koliko je jednostavna procedura registracije trgovca, koliko je dokumenata potrebno, koliko traje ceo proces ? Da li je API dokumentacije jasna, da li je preopširna, i da li trgovcu omogućava sve ono što je njemu neophodno ? Da li se API dokumentacija sastori od predugačkih, dosadnih dokumenata ili postoji izbor interaktivnog online uputstva sa primerima skripti u različitim programskim jezicima. Da li je  API pojednostavljen do nivoa prostog unosa individualnih parametara ? Da li su jasno dokumentovane poruke o greškama? Da li je rešenje u skladu sa PCI zahtevima i da li je dovoljno fleksibilno kako bi odgovorila svim zahtevima? Rešavanje ovakvih pitanja će ne samo povećati stopu konverzije trgovaca, već i dovesti do bolje konverzije kupaca, što je trgovcima ultimativni cilj.

Upravo ovo su teme koje AllSecure ima u svom fokusu. Uz maksimalno pojednostavljen API i prateće interaktivno uputstvo za individualna rešenja, kao i mogućnost korišćenja gotovih pluginova za većinu poznatih shopping karti, mogućnost integrisanih android i ios plaćanja, naši klijenti postaju uspešno integrisani internet trgovci u najkraćem roku i uz minimalne napore.

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express