fbpx
walmart

Tokom godišnje sastanka sa deoničarima kompanije Walmart, njihov CEO Doug McMillon je poručio da ovaj trgovinski lanac mora odmah “prestati da govori o tzv digitalnim i tradicionalnim prodavnicama, kao da su to dve različite stvari.”

Veliki trgovinski lanac Walmart je održao svoj godišnji sastanak sa deoničarima u Fevetevilu u Arkanzasu prošli petak, tokom koga je njihov CEO iskoristio priliku da ozbiljno natrlja nos i poduči  učesnike o važnosti tehnologije u svakodnevnom poslu. “Molim vas da odmah prestanete da govorite o digitalnim i fizičkim prodavnicama, kao da su to dve različite stvari. Kupac ne razmišlja na takav način, pa ne smemo ni mi.” rekao je McMillon pred nešto više od 14 hiljada prisutnih. Cela poruka koju je McMillon preneo se može svesti na jednu frazu : “Omnikanal”. To bi trebao biti glavni cilj i obaveza svih  u trgovinskoj industriji. Kompletan tekst možete pročitati na engleskom jeziku na : zdnet.com

Related Articles

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express