fbpx

API Dokumentacija

Dokumentacija za Integraciju sa AllSecure Platformama

Exchange Platform Open Platform
payment integration

Brza i Jednostavna Integracija Plaćanja

Potrebno vam je da uradite integraciju plaćanja u internet prodavnicu ili mobilnu aplikaciju? Neophodni su vam izveštaji o ranijim transakcijama? Želite da omogućite kompletiranje ili otkazivanje transakcija direktno iz svog sistema? Sve ovo, i još puno toga, moguće je uraditi na jednostavan način. Uz najsavremeniju tehnologiju povezivanja, trgovci “sami hostuju” svoju stranicu za plaćanje, uz potpunu slobodu u dizajnu i formatu stranice, istovremeno ispunjavajući PCI zahteve. Naš cilj je da damo programerima lako razumljivu dokumentaciju i omogućimo što jednostavniju integraciju bez potrebe da oni brinu o standardima bezbednosti, PCI kompatibilnosti, već da to prepuste nama.

Exchange Platforma

Exchange Platforma pruža širok spektar opcija za elegantnu, konzistentnu integraciju plaćanja sa fokusom na maksimalnom korisničkom iskustvu tokom procesa plaćanja. Kontaktirajte nas za informaciju na koje sve banke / prihvatioce je povezana ova platforma.

plugins

Hostovana Polja

Dozvolite svom kupcu da podatke sa kartice unese u formu bez napuštanja vašeg sajta. Kompletan vaš vizuelni dizajn i korisničko iskustvo ostaje netaknuto bez kompromisa kada je reč o bezbednosti i PCI standardizaciji.

Card on File

Potpuno od banaka nezavisni i sertifikovani Exchange Vault omogućuje da se osetljivi kartični podaci kupaca čuvaju i tokenizuju za kasnije korišćenje putem card-on-file ili ponavljajućih plaćanja.

Moduli & SDK

Možete pronaći veliki broj kako interno razvijenih "open source", tako i komercijalnih modula za različite šoping karte. Pored toga, imate pristup besplatnim SDK za mobilne aplikacije i druga okruženja.

Open Payment Platform

Naša Open Payment Platforma predstavlja jedinstven RESTful API kroz koji imate pristup celom spektru funkcionalnosti. Molimo vas da nas kontaktirate za listu banaka / prihvatilaca na koje je ova platforma povezana.

SecurePay

JavaScript Widget za plaćanje SecurePay je SAQ-A usklađeno rešenje za ugrađenu formu za unos podataka sa kartice.

Back-Office Integracija

Osim klasičnih plaćanja, možete integrisati i različite vrste administrativnih operacija kao što su Capture, Void, Refund...

direct api

Direktna Integracija

Naš Server-to-Server API omogućuje prihvat plaćanja integrisano direktno sa vašeg sistema, pod pretpostavkom da je on PCI Sertifikovan.

Bezbedna Online Plaćanja?

Omogućavamo trgovcima da prihvataju plaćanja na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji od kupaca u Srbiji i inostranstvu.
Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express