OMOGUĆITE KUPCIMA PLAĆANJE ONLINE

Bilo da je u pitanju manji ili veći biznis, ukoliko imate potrebu da omogućite svojim kupcima da vam bezbedno i jednostavno plaćaju putem vaše mobilne aplikacije ili internet prodavnice, AllSecure ima rešenje za vas. Naše PCI-DSS platforme za plaćanje sa integrisanim sistemom za prepoznavanje i zaštitu od prevara, omogućavaju procesiranje najvećeg broja dostupnih metoda plaćanja u zemlji i u inostranstvu. Mi vam možemo pomoći da izaberete najoptimalniji nivo usluga i funkcionalnosti koje odgovaraju vašim potrebama kako bi omogućili plaćanja, bilo kada i bilo gde.

PCI DSS
(Level 1)
Mobile
SDK
Šoping Kart
Moduli
1-Click
Plaćanja
Ponavljajuća
Plaćanja
Globalno
Procesiranje
99.9%
SLA
Integrisana
Prevencija Rizika
Portal
Trgovca
Tehnička
Podrška

NAJVAŽNIJE FUNKCIONALNOSTI

Portal Trgovca

merchant portal

Lak pristup podacima o plaćanjima

Bezbedan i jednostavan za korišćenje, Portal za upravljanje i praćenje trasakcija u realnom vremenu pruža sveobuhvatne podatke o izvršenim plaćanjima i omogućava prilagodljivo izveštavanje o svim aktivnostima. Putem fleksibilne analize podataka i grafičke vizuelizacije, trgovci mogu lako pratiti performanse sistema i transakcije. Podaci mogu biti eksportovani za dalje korišćenje.

Banke Partneri

Global Acquiring Services

Globalna mreža partnera

AllSecure sarađuje sa velikim brojem partnerskih banaka u Evropi. Ovo nam dozvoljava da svojim klijentima obezbedimo odgovarajuće rešenje, skrojeno u skladu sa njihovim potrebama. Mi ćemo vam pomoći da izabarete optimalno rešenje za prihvat različitih metoda plaćanja, u velikom broju valuta kupcima sa svih kontinenata. Prilagođavamo potrebu vašem poslovnom modelu.

Prevencija Rizika

Fraud Prevention Tools

Sistem za upravljanje rizicima

Korišćenjem modularnog sistema prevencije prevara, trgovac je u mogućnosti da odmah detektuje pokušaje prevara i adekvatno reaguje u pravcu zaštite svog biznisa. Integrisano rešenje za upravljanje rizicima obezbeđuje trgovcu širok spektar filtera za detekciju prevara, kao i aplikacija koje služe ubrzavanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći internet poslovanje bezbednim i komfornim.

Mobilna plaćanja

mobilna plaćanja

Plaćanje kroz mobilne uređaje

GAllSecure kroz svoju platformu olakšava trgovcima da integrišu plaćanja karticama u
mobilne aplikacije koje su razvili ili koje planiraju da razviju. Sve postojeće funkcionalnosti i prednosti AllSecure platforme, uključujući i integrisane alate za prepoznavanje rizika su besprekorno implementirani i za mobilna plaćanja. Dozvolite kupcima da vam plate i kada su u pokretu.

Card-on-file

Card Tokenization

PCI standardizovana Tokenizacija Podataka

AllSecure rešenje za tokenizaciju, štiti posetljive podatke kupaca i trgovaca. Omogućite svojim korisnicima da na bezbedan i sertifikovan način registruju (tokenizuju) svoju platnu karticu, kako bi pri sledećem plaćanju mogli da svoj račun plate uz samo jedan klik, bez ponovnog unosa podataka sa kartice. Unapredite korisničko iskustvo plaćanja.

Plaćanje putem linka

Secure.Link

Plaćanje putem linka

Omogućite plaćanja putem linka. Koristeći naš Secure.Link, na jednostavan način generišite račun. E-mail sa linkom za plaćanje se automatski ispuručuje kupcu. Kada kliknu na link, kupci se prebacuju na bezbednu stranicu gde ih čeka vaš račun spreman za plaćanje karticom. Secure.Link vam omogućava prihvat plaćanja čak i kada nemate svoj sajt.

why customers us!

ZATRAŽITE PROCENU MOGUĆNOSTI ODMAH

i očekujte indikativnu ponudu nakon najviše 48h!