fbpx

OMOGUĆITE KUPCIMA INTERNET PLAĆANJA

Bilo da je u pitanju manji ili veći biznis, ukoliko imate potrebu da omogućite svojim kupcima da vam bezbedno i jednostavno plaćaju putem vaše mobilne aplikacije ili internet prodavnice, AllSecure ima rešenje za vas. Naše PCI-DSS platforme za plaćanje sa integrisanim sistemom za prepoznavanje i zaštitu od prevara, omogućavaju procesiranje najvećeg broja dostupnih metoda plaćanja u zemlji i u inostranstvu. Mi vam možemo pomoći da izaberete najoptimalniji nivo usluga i funkcionalnosti koje odgovaraju vašim potrebama kako bi omogućili internet plaćanja, bilo kada i bilo gde.

PCI DSS
(LEVEL 1)

MOBILNI
SDK

ŠOPING KART
MODULI

1-CLICK
PLAĆANJA

PONAVLJAJUĆA
PLAĆANJA

GLOBALNO
PROCESIRANJE

99.9%
SLA

INTEGRISANA
PREVENCIJA RIZIKA

PORTAL
TRGOVCA

TEHNIČKA
PODRŠKA

FUNKCIONALNOSTI PLATFORME

Payment Integration

Lak pristup podacima o plaćanjima

Bezbedan i jednostavan za korišćenje, Portal za upravljanje i praćenje trasakcija u realnom vremenu pruža sveobuhvatne podatke o izvršenim internet plaćanjima i omogućava prilagodljivo izveštavanje o svim aktivnostima. Putem fleksibilne analize podataka i grafičke vizuelizacije, trgovci mogu lako pratiti performanse sistema i transakcije. Podaci mogu biti eksportovani za dalje korišćenje.

Sistem za upravljanje rizicima

Korišćenjem modularnog sistema prevencije prevara, trgovac je u mogućnosti da odmah detektuje pokušaje prevara i adekvatno reaguje u pravcu zaštite svog biznisa. Integrisano rešenje za upravljanje rizicima obezbeđuje trgovcu širok spektar filtera za detekciju prevara, kao i aplikacija koje služe ubrzavanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći internet poslovanje bezbednim i komfornim.

Risk Management
Online Merchant Accounts

Internet plaćanje kroz mobilne uređaje

AllSecure kroz svoju platformu olakšava trgovcima da integrišu plaćanja karticama u mobilne aplikacije koje su razvili ili koje planiraju da razviju. Sve postojeće funkcionalnosti i prednosti AllSecure platforme, uključujući i integrisane alate za prepoznavanje rizika su besprekorno implementirani i za mobilna plaćanja. Dozvolite kupcima da vam plate i kada su u pokretu.

Globalna mreža partnera

AllSecure sarađuje sa velikim brojem partnerskih banaka u Evropi. Ovo nam dozvoljava da svojim klijentima obezbedimo odgovarajuće rešenje za internet plaćanja, skrojeno u skladu sa njihovim potrebama. Mi ćemo vam pomoći da izabarete optimalno rešenje za prihvat različitih metoda plaćanja, u velikom broju valuta kupcima sa svih kontinenata. Prilagođavamo potrebu vašem poslovnom modelu.

secure payment gateway

PCI standardizovana Tokenizacija Podataka

AllSecure rešenje za tokenizaciju, štiti posetljive podatke kupaca i trgovaca. Omogućite svojim korisnicima da na bezbedan i sertifikovan način registruju (tokenizuju) svoju platnu karticu, kako bi pri sledećem plaćanju mogli da svoj račun plate uz samo jedan klik, bez ponovnog unosa podataka sa kartice. Unapredite korisničko iskustvo plaćanja.

ZAŠTO TRGOVCI DA RADE SA NAMA

Sarah Thompson

Korišćenje njihove platne platforme transformisalo je naš globalni biznis. Brze transakcije, impresivan rast prodaje. Toplo preporučujemo!

John Anderson

Njihova gateway platforma za internet plaćanja pruža nam najviši nivo sigurnosti i pouzdanosti. Naši kupci su u potpunosti zaštićeni!

Lisa Johnson

Integracija njihove payment gateway platforme bila je veoma jednostavna. Transakcije se odvijaju munjevitom brzinom!

David Ramirez

Njihovi alati za prevenciju prevare su izuzetno moćni. Bezbednost nam je prioritet broj jedan!"

Emma Wilson

Implementacija 3D-Secure preko njihove gateway platforme izgradila je poverenje kod naših međunarodnih kupaca. Osećamo se sigurno!

Michael Brown

Njihova payment gateway platforma pojednostavljuje proces plaćanja. Kupci širom sveta su oduševljeni jednostavnim iskustvom internet plaćanja!

Laura Evans

Zahvaljujući njihovoj payment gateway platformi, naše transakcije se obrađuju bez greške, osiguravajući siguran i efikasan globalni posao.

Mark Roberts

Njihov tim pruža izuzetnu podršku. Brzi odgovori i rešavanje svih naših zahteva. Pomažu nam da ostvarimo globalni uspeh!

Jennifer Lee

Zahvaljujući njihovoj payment gateway platformi, ostvarujemo maksimalan prihod uz minimalne rizike od prevare. Savršeno za globalne kompanije!

Ryan Clark

Njihova platforma omogućava nam brzu obradu internet plaćanja širom sveta. Naša globalna baza kupaca je zadovoljna!

ZATRAŽITE PROCENU MOGUĆNOSTI ODMAH

i očekujte indikativnu ponudu nakon najviše 48h!

Allsecure

Osnovano u 2001. god, preduzeće AllSecure je postalo globalni pružalac usluga elektronskih plaćanja, sa rastućom mrežom korisnika u čitavoj Evropi. U saradnji sa vodećim regionalnim i evropskim bankama pružamo usluge procesiranja plaćanja kroz najsavremeniji payment gateway na tržištu, sertifikovan kao PCI level 1. Uz to pružamo različite povezane usluge podrške i konsaltinga, kao i najsavremenija rešenjia za prevenciju rizika prilikom plaćanja.

Kontakt info
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub
dinacard
discover
american express