AllSecure pomaže e-trgovcima da omoguće plaćanje svojih roba i usluga putem web ili mobilnih aplikacija. Naš cilj je da svojim klijentima i njihovim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo on-line kupovine. Težimo tome da rasteretimo e-trgovce briga oko platnih sistema, kako bi se oni koncentrisali na ono što je njihov posao. Pozivamo vas da se pridružite našem timu i da zajedno s nama utičete na način kako trgovci i kupci posluju na internetu. Kao jedan od pionira u uslugama elektronskih plaćanja u Srbiji, zapošljavamo izvrsne ljude i omogućujemo im da postanu još bolji. Budite deo rapidnog rasta e-trgovine i istovremeno steknite priliku za učenje, lični razvoj i stvaranje karijere u jednoj od najperspektivnijih grana privrede.

TRENUTNO OTVORENE POZICIJE

Svesni smo činjenice da je ključ uspeha kompanije u njenim zaposlenima. Zato smo u stalnoj potrazi za sposobnim, ambicioznim ljudima koji žele karijeru u jednoj od najinovativnijih grana privrede. Pozivamo sve zainteresovane pojedince koji žele da budu uspešni u industriji elektronskih plaćanja, da nam se jave.

Sales Manager

To support our growing operations, we are searching for experienced and competent commercial profiles for the position of Sales Manager

Junior PHP programer (praksa i zaposlenje)

Pozivamo zainteresovane koji žele da naučeno primene u praksi, unaprede svoje znanje i potencijalno postanu deo našeg tima.

Spoljni saradnik u prodaji

Želiš da upoznaš industriju elektronskih plaćanja? Zanimaju te prodaja i pregovaranje?

Službenik tehničke podrške (praksa)

Pozivamo vas da upoznate naš tim i da uz nas utičete na način kako trgovci i kupci posluju na internetu.
businesswoman-laptop

Ne vidite odgovarajuću poziciju? Svejedno želimo da vas upoznamo. Kontaktirajte nas i napišite svoj predlog za saradnju.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.