AllSecure pomaže e-trgovcima da omoguće plaćanje svojih roba i usluga putem web ili mobilnih aplikacija. Naš cilj je da svojim klijentima i njihovim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo on-line kupovine. Težimo tome da rasteretimo e-trgovce briga oko platnih sistema, kako bi se oni koncentrisali na ono što je njihov posao. Pozivamo vas da se pridružite našem timu i da zajedno s nama utičete na način kako trgovci i kupci posluju na internetu. Kao jedan od pionira u uslugama elektronskih plaćanja u Srbiji, zapošljavamo izvrsne ljude i omogućujemo im da postanu još bolji. Budite deo rapidnog rasta e-trgovine i istovremeno steknite priliku za učenje, lični razvoj i stvaranje karijere u jednoj od najperspektivnijih grana privrede.

TRENUTNO OTVORENE POZICIJE

Svesni smo činjenice da je ključ uspeha kompanije u njenim zaposlenima. Zato smo u stalnoj potrazi za sposobnim, ambicioznim ljudima koji žele karijeru u jednoj od najinovativnijih grana privrede. Pozivamo sve zainteresovane pojedince koji žele da budu uspešni u industriji elektronskih plaćanja, da nam se jave.

Junior PHP programer (praksa i zaposlenje)

Pozivamo zainteresovane koji žele da naučeno primene u praksi, unaprede svoje znanje i potencijalno postanu deo našeg tima.

Spoljni saradnik u prodaji

Želiš da upoznaš industriju elektronskih plaćanja? Zanimaju te prodaja i pregovaranje?

Službenik tehničke podrške (praksa)

Pozivamo vas da upoznate naš tim i da uz nas utičete na način kako trgovci i kupci posluju na internetu.
businesswoman-laptop

Ne vidite odgovarajuću poziciju? Svejedno želimo da vas upoznamo. Kontaktirajte nas i napišite svoj predlog za saradnju.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.